LOGIN

Om oss

FÖRETAGET

El & fastighetsdrift i Stockholm är en väletablerad helhetsleverantör av system, produkter och tjänster inom elinstallationer och brandsäkerhet.  Genom ett helhetsperspektiv, där vi tar projekt från start till slut, skapar vi skräddarsydda lösningar anpassade utifrån behov, önskemål och budget. Vi hjälper till med allt från projektering till installation, service och underhåll, Våra kunder kan alltid känna sig trygga med sina system och kan lita på att vi finns tillgängliga när vi behövs.  

Våra kunder återfinns inom kommunal verksamhet, privata företag och bostadsrättsföreningar över hela Storstockholm. Vi strävar alltid efter att leverera de bästa och mest effektiva lösningarna, Det skapar förtroende och ger långsiktiga och stabila kundrelationer. Här har vi alltid varit framgångsrika, många av våra kunder har varit med från företagets start 2006.

Genom nära samarbeten med marknadens främsta leverantörer, kan vi alltid tillhandahålla den senaste tekniken och produkter av högsta kvalitet. Vi är certifierad partner till Schneider Electric.

Företaget startades 2006 av Thomas Riis och har idag 24 anställda. Företaget uppfyller ISO9001, ISO14001 samt är certifierad Anläggarfirma brand, SBF1008:3 utfärdat av SBSC.
Sedan 2013 har El & fastighetsdrift i Stockholm högsta kreditvärdighet.

Vår vision

Vi vill vara den naturliga partnern för alla som har höga krav och avancerade behov kring elektriska installationer och brandskyddssystem. Genom vår expertkunskap ska vi verka för att vara den främsta aktören i Storstockholm när det kommer till stora och komplexa system.

Vi ska skapa säkra och energieffektiva miljöer för människor att vistas och trivas i!
VD har ordet

När jag 2006 startade El & Fastighetsdrift i Stockholm hade jag målet att erbjuda en partner med expertkunskap till alla företag, myndigheter och organisationer som behövde avancerat stöd kring elinstallationer och brandskydd. Jag såg att det fanns behov och stor efterfrågan på stöd kring avancerade system. Jag ville skapa ett företag som tillhandahöll denna kompetens, som var en respekterad aktör hos kunderna och i branschen, samt en arbetsplats där de anställda kände delaktighet i framgången och stolthet kring sitt arbete.

När nu företaget varit aktivt i 15 år, känner jag att vi har nått en bra bit på vägen. Vi har kunder som varit med oss från start, och det visar på att vi kunnat skapa och leverera ett värdefullt och tryggt erbjudande för våra kunder. Ny teknik och förändrade kundbehov i kombination med nya lagar och regler gör att vi ständigt utvecklas och lär nytt, så vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med er framöver.  

Thomas Riis, VD

Telefon: 08-410 908 00
Epost: felanmalan@elsthlm.se

Vill du bli kontaktad av oss?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

© El & Fastighetsdrift Stockholm AB

admin