LOGIN

Laddstationer för elbilsladdning

Behovet av laddstationer ökar kraftigt i samhället i takt med att allt fler väljer att köra laddbara fordon. Att erbjuda anställda, besökare och kunder möjlighet att ladda sin elbil kommer inom kort vara en grundläggande och förväntad service. Många företag och organisationer förnyar sin fordonsflotta som en del av sin hållbarhetspolicy och då behövs samtidigt möjligheterna till elbilsladdning på arbetsplatsen ses över.

Många frågeställningar dyker upp när man ska investera i elbilsladdning. Hur ska man tänka kring betalning och åtkomst? Räcker elen och hur garanterar man rättvis laddning? Hur ska laddstationerna placeras? 

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda kompletta laddsystem för elbilsladdning, där vi säkerställer att systemet fungerar optimalt. Vi hjälper till med hela processen, från projektering till installation och underhåll.

Projektering av elbilsladdning

Med lång erfarenhet av elbilsladdning vet vi vad man behöver tänka på när man investerar in ett laddsystem för elbilsladdning. Vi hjälper er från start till slut.

Val av laddstation för elbilsladdning

Vi erbjuder laddstationer från marknadsledande laddfabrikat. Vanligtvis installerar vi laddstationer från Zaptec eller Easee. Men om du har önskemål om ett annat fabrikat så kan vi hjälpa dig med det också.

Installation av laddstation

När man installerar en laddstation behövs ofta en översyn utföras på hela elanläggningen för att garantera att laddanläggningen ska fungera optimalt. Vi gör alltid en genomgång av befintlig elanläggning när vi installerar laddstationer.

Underhåll av laddsystem

När systemet väl är på plats blir det omgående en funktion som elbilsägare räknar med. Om något går fel behöver problemen snabbt åtgärdas. Genom ett underhållsavtal med oss ser vi till att systemet hålls i drift och levererar som det ska.

Telefon: 08-410 908 00
Epost: felanmalan@elsthlm.se

Vill du bli kontaktad av oss?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

© El & Fastighetsdrift Stockholm AB

admin